Schrijven

Waarom goede teksten?

✓ Maken je bedrijf beter vindbaar
✓ Onderscheid jouw bedrijf van andere bedrijven 
✓ Spreekt jouw doelgroep aan
✓ Straalt professionaliteit uit
 

Boost jouw bedrijf met kwalitatieve teksten.

Je wilt aantrekkelijke en professionele teksten maken, maar je hebt geen idee hoe? Herkenbaar! Het schrijven van een goede, pakkende teksten voor je bedrijf is niet gemakkelijk. Wij geven jouw bedrijf een impuls en raken de juiste snaar met kwalitatieve en relevante online en offline content. Van het schrijven van een overtuigende (SEO) webtekst, tot aan een interessante blog, e-mail of een folder: wij helpen je met professionele teksten jouw doelgroep bereiken. En heb je bestaande teksten die aandacht verdienen? Wij frissen ze voor je op.

Ontdek content schrijven Neem direct contact op

Goede online teksten maken jouw bedrijf beter vindbaar.

Google en ander zoekmachines vinden het fijn wanneer de teksten (content) op jouw website relevant zijn en regelmatig worden ververst. Actualiteit staat hoog in het vaandel. Kort gezegd maakt verse kwalitatief goede content jouw bedrijf beter vindbaar. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Uniek, relevant en interessant

Dat kan bijvoorbeeld door nieuwe en frisse landingspagina’s op je website aan te maken. Op die manier zorg je ervoor dat jouw website actueel blijft. Het is en blijft het waard voor de bezoeker om naar jouw website toe te gaan. Bijvoorbeeld omdat je interessante rubrieken schrijft over vakgerelateerde onderwerpen. Zoals het laatste nieuws, een blog over de meest recente ontwikkelingen binnen jullie vakgebied of een gaaf project dat jullie organisatie heeft afgerond. Misschien is er wel een medewerker die graag vertelt over het werk dat hij doet binnen jullie bedrijf. Dat is unieke, relevante en interessante content die het waard is om te lezen. En vergeet niet om die relevante informatie ook via de bedrijfspagina’s van de social media-platformen te delen. Want hoe meer kanalen er naar jouw website verwijzen, hoe belangrijker de zoekmachines jouw website vinden.
Nadat je verse content voor je website hebt geschreven is het net zo goed belangrijk om deze teksten goed te onderhouden. Op die manier voorkom je dat content achterhaald raakt. Zo weet Google dat jouw website up-to-date is. Het toont aan dat jouw bedrijf relevant is.

Goede teksten onderscheiden jouw bedrijf van andere bedrijven.

Onderscheidend

Waarom zou iemand bij jou klant moeten worden? Omdat jouw bedrijf zich onderscheidt van concurrenten. Het is natuurlijk een open deur, maar uiteindelijk zal dit ook in jouw content naar voren moeten komen. In al jouw communicatiemiddelen, van webteksten tot e-mail en van flyer tot social media posts is het belangrijk dat jullie kennis en kunde duidelijk naar voren komen. 

Uniek

Goede content moet uniek zijn. Wanneer je hetzelfde verhaal vertelt als tig andere bedrijven dan vindt de lezer jouw bedrijf niet interessant meer. De toegevoegde waarde van jouw informatie is namelijk allang verdwenen. Teksten kopiëren is daarom absoluut not done. Zorg altijd voor unieke content. Dat vinden de zoekmachines belangrijk bij het beoordelen van jouw website, maar nog belangrijker; dat vindt jouw potentiële klant helemaal geweldig. Want hij krijgt met de content op jouw website antwoorden op de vragen die hij heeft.

Jullie verhaal

Ieder bedrijf heeft een eigen verhaal. Door jouw of jullie unieke verhaal te vertellen heb je de mogelijkheid om je huidige en toekomstige klanten te bereiken. We noemen het ook wel storytelling. Met het vertellen van het verhaal van jouw bedrijf en jouw product of dienst creëer je herkenbaarheid. De uiting allerlei soorten communicatiekanalen zorgt er bovendien voor dat je het voor jouw doelgroep waard bent om te volgen.

Meer over jouw doelgroep

Goede teksten spreken jouw doelgroep aan. 

Met waardevolle en relevante content zorg je ervoor dat jouw doelgroep aan je lippen blijft hangen. Dat is natuurlijk wat je als bedrijf wilt. Klanten en bezoekers die niet genoeg kunnen krijgen van de informatie die jij met hun deelt. Maar hoe pak je dat aan? Het belangrijkste is om antwoord te krijgen op twee vragen:

– Wat vindt mijn doelgroep interessant om te weten?
– Waar is mijn doelgroep naar op zoek?


Met content marketing kun je jouw klant binden, boeien en behouden. Het maakt het mogelijk om een band op te bouwen met je klant (social media) en het geeft je de ruimte om het verhaal van jullie organisatie te vertellen. Op die manier begrijpt de doelgroep waar hij bij jou voor terecht kan en voorzie jij hem in de informatie die hij nodig heeft. Wanneer jouw doelgroep eenmaal begrijpt dat hij aan het juist adres voor informatie die hij nodig heeft, dan is het tijd om over te gaan tot actie.

– Download onze folder
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
– Bestel hier ons product met korting

Goede teksten geven jouw bedrijf een professionele uitstraling.

Je hebt maar één keer de kans om een eerst indruk te maken. Dat is in het dagelijks leven zo, maar dat geldt net zo goed wanneer je jouw doelgroep in aanraking laat komen met jouw teksten. Zorg er daarom voor dat ze foutloos en professioneel zijn. Goed geformuleerd en duidelijk.

Een mail, website of flyer met taalfouten maakt een onprofessionele indruk. Dat is het laatste wat je wilt als bedrijf, want het kan je klanten kosten. Wij kunnen je daarbij helpen.

Wij helpen jullie met professionele teksten.

Veel zelfstandigen en bedrijven schrijven de teksten voor hun communicatiemiddelen zelf. Daar zitten natuurlijk best een aantal mooie voordelen aan. Zo scheelt het vaak in de kosten en wanneer je teksten zelf schrijft weet je zeker dat ze volgens jouw stijl zijn geschreven. Bovendien weet jij als geen andere wat jouw bedrijf de klant te bieden heeft. Maar krijg je jouw Unique Selling Point ook goed op papier?

Dat is vaak lastiger dan gedacht. WeBoost Online helpt bedrijven met het schrijven van kwalitatieve en relevante content. Wij hebben kennis van SEO (Search Engine Optimization) en weten teksten conversieverhogend op te bouwen. Dat betekent dat de bezoeker op jouw website eerder geneigd is om bij jou een aankoop te doen. Wij zorgen voor professionele content die jouw doelgroep aanspreekt en aanzet tot actie. Of het nu gaat om een goede webtekst, een informatieve folder of een e-mailnieuwsbrief naar je klanten. Wij nemen het voor je uit handen. Daardoor heb jij meer tijd voor datgene waar je echt goed in bent: ondernemen.

Ben je benieuwd hoe wij jouw bedrijf met goede content een boost kunnen geven?

Neem vrijblijvend contact op