Banner & video adverteren

Display & YouTube advertenties

Wil je de naamsbekendheid van jouw website vergroten? Mensen bereiken die je website eerder hebben bezocht? Start dan met adverteren via banners & video’s. WeBoost Online heeft ruime ervaring met zowel de implementatie en creatie van visuele advertenties.

Banner advertenties (Display)

Display adverteren zorgt ervoor dat je met banners op verschillende websites zichtbaar bent. 

LEES MEER

YouTube advertenties

Wist je dat YouTube na Google de grootste zoekmachine ter wereld is? Dit biedt veel mogelijkheden om hier met jouw website op aanwezig te zijn

LEES MEER

Hoe kun je display banners inzetten?

Banner adverteren is breed inzetbaar. Grofweg zijn banners in te zetten voor twee doelstellingen: Naamsbekendheid vergroten bij nieuwe doelgroepen en het bereiken van mensen die je website eerder hebben bezocht, dit wordt ook wel remarketing genoemd.

Naamsbekendheid vergroten

De mogelijkheden om de specifieke doelgroep van jouw website te bereiken zijn groot. Zo is het mogelijk om je gebruikers te bereiken op basis van demografische kenmerken, geografische kenmerken, interesses, thema’s, zoekwoorden, maar het is zelfs mogelijk om specifieke website plaatsingen te kiezen. Ten opzichte van traditionele media, bijvoorbeeld adverteren in een lokale krant, heeft online banner adverteren vele voordelen:

• Het bereiken van jouw specifieke doelgroep
• Veel hoger bereik tegen lagere kosten
• Meetbaar resultaat
• Je betaalt per klik of impressie, niet per advertentie

Remarketing: bereik mensen die je website al eens bezochten

Je hebt het vast wel eens meegemaakt: je bekijkt een product op een website en vervolgens verschijnt exact dit product in een advertentie op nu.nl. Deze vorm van online banner adverteren noemen we remarketing. Remarketing is op twee manieren in te zetten: op basis van het gedrag op je website of basis van bekeken producten (dynamische remarketing)

Remarketing op basis van gedrag op jouw website

Op het moment dat mensen een bepaald onderdeel op jouw website bekijken, kan je ze opnieuw bereiken met banners. Stel je bent makelaar en je wilt mensen bereiken die de pagina over een aankoopmakelaar hebben bekeken. Deze mensen wil je opnieuw bereiken, door ze een banner te tonen over de voordelen van een aankoopmakelaar en waarom ze dit bij jouw website aan moeten vragen.

Dynamische remarketing

Dynamische remarketing is interessant als je het productaanbod van jouw bedrijf online aanbiedt. Op het moment dat mensen specifieke producten bekijken, kunnen we ze deze producten opnieuw laten zien bij een bezoek aan een andere website. De opzet van dynamische remarketing gaat via een productfeed. WeBoost heeft ruime ervaring met de implementatie van productfeeds, we helpen je hier graag bij.

Neem vrijblijvend contact op

Waarom display adverteren?

Enorm bereik
Inzetbaar voor uiteenlopende doelstellingen
Adverteer op grote websites als nu.nl
Relatief lage kosten tegenover een groot bereik

YouTube adverteren

Wist je dat YouTube na Google de grootste zoekmachine ter wereld is? Dit biedt veel mogelijkheden om hier met jouw website op aanwezig te zijn. Via YouTube advertenties kan je bovendien je doelgroep enorm gericht bereiken. Veel mensen denken dat YouTube met name populair is onder jongeren, maar dit is zeker niet het geval. Adverteren op YouTube lijkt er veel op adverteren met online banners in het Google Display Netwerk. Het verschil is dat je met video adverteren op YouTube niet kan adverteren op andere websites. Het bereik van YouTube is zo groot dat dit geen probleem is.

Hoe werkt adverteren via YouTube

Video adverteren via YouTube is vergelijkbaar met adverteren met banners in het Display Netwerk van Google. Je betaalt kosten per bekeken video.

Lees meer

Hoe zet je YouTube advertenties in?

De mogelijkheden om je doelgroep te bereiken zijn, net als bij banner adverteren, erg ruim.

Doelgroepmogelijkheden

Het is mogelijk om mensen te bereiken op basis van demografische kenmerken, geografische kenmerken, interesses, categorieën en zoekwoorden. Op deze manier kan je een hele specifieke doelgroep samenstellen. Ten opzichte van traditionele tv heeft adverteren via YouTube ook vele voordelen:

• Het bereiken van jouw specifieke doelgroep
• Veel hoger bereik tegen veel lager kosten
• Meetbaar resultaat
• Je betaalt per bekeken video en bent niet direct duizenden euro’s kwijt

Video remarketing

Net als bij banner adverteren is het mogelijk om binnen YouTube mensen die je website eerder hebben bezocht te bereiken. 

WeBoost Online helpt je graag verder

Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Jouw doelgroep gericht bereiken met de juiste boodschap en op het juiste moment? Hierboven hebben we de basis mogelijkheden uitgelegd, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. We gaan graag met je in gesprek om samen te bepalen hoe we online advertenties voor jouw bedrijf in kunnen zetten.

Neem vrijblijvend contact op

Waarom YouTube adverteren?

Adverteren op YouTube is goedkoper dan TV
YouTube is na Google de grootste zoekmachine
We kunnen je doelgroep zeer gericht targetten
Je hebt een beheersbaar budget

Hulp nodig bij de creatie van video’s of banners?

WeBoost Online werkt samen met diverse partners met jarenlange ervaring op het gebied van visuele content creatie. Tegen een scherp tarief kunnen we hoge kwaliteit leveren. Interesse? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op