Verkopen via marktplaatsen

Boost je omzet, start met verkopen op marktplaatsen.

Online marktplaatsen winnen aan populariteit. Populaire marktplaatsen als Amazon en bol.com zien hun websitebezoekers en omzetten jaarlijks groeien. Dit zal de aankomende jaren niet anders zijn. Het grote voordeel van het aanbieden en/of adverteren met je producten op deze marktplaatsen is het enorme aantal bezoekers op deze platformen.

Wil je je producten aanbieden op online marktplaatsen? WeBoost Online heeft ervaring met implementaties op Marktplaats, Bol.com & Amazon

Marktplaats

Continu zichtbaar zijn op de meest prominente plekken op Marktplaats? Het kan met Marktplaats Zakelijk, ook wel Marktplaats Admarkt genoemd.

LEES MEER

Bol.com

Profiteer mee van de enorme hoeveelheidbezoekers op bol.com en geef je omzet een boost. Een nieuwe webwinkel zonder opstartkosten!

LEES MEER

Amazon

Amazon is de grootste webwinkel van de wereld. Sinds kort is dit enorme platform ook beschikbaar in Nederland. Start met verkopen op Amazon, geef je omzet een boost!

LEES MEER

De voordelen van verkopen via Markplaats

✓ Groot bereik: 7 miljoen koopgerichte bezoekers per maand
✓ Goedkoop adverteren (vanaf 1 cent) in relevante categorieën
✓ Grip op je kosten: je betaalt per klik
✓ Een Admarkt advertentie staat altijd boven de zoekresultaten
 

Verkopen via Marktplaats

Continu zichtbaar zijn op de meest prominente plekken op Marktplaats? Het kan met Marktplaats Zakelijk, ook wel Marktplaats Admarkt genoemd. Het grote voordeel ten opzichte van Google Ads zijn de tarieven. De kosten per klik zijn aanzienlijk lager, waardoor het resultaat onderaan de streep vaak positief is.

Marktplaats wint aan populariteit

Marktplaats heeft ruim 8 miljoen maandelijkse bezoekers en neemt toe in populariteit. De verkopen nemen, net als op platforms als bol.com en amazon, enorm toe. Profiteer mee van de hoge bezoekersaantallen en biedt je producten aan op Marktplaats!

Hoe werkt adverteren op Marktplaats?

Je kan simpel beginnen door een advertentie over je bedrijf en met je producten te plaatsen in relevante categorieën, maar je kan ook je gehele productaanbod aanbieden via een feed. WeBoost Online weet als geen ander hoe je deze feed opbouwt, waardoor we het complete aanbod snel op Marktplaats plaatsen. Het voordeel van een productfeed is dat je productinformatie altijd up-to-date is door de beschikbare koppelingen met websites.

Verkopen met Marktplaats Admarkt

Via Marktplaats Admarkt plaats je advertenties op de prominente plekken binnen de voor jou relevante categorieën. Het betaalmodel van Marktplaats is hetzelfde als Google Ads: op basis van kosten per klik. Je betaalt pas wanneer iemand op je advertentie klikt.
Hoeveel je betaalt, is afhankelijk van je ingestelde biedingen. Marktplaats is nog relatief goedkoop, we hebben campagnes gedraaid met 0,10 cent per klik!
Ben je op zoek naar een relatief goedkope manier om te adverteren in relevante doelgroepen? Start met adverteren op Marktplaats en geef jouw business een mooie impuls.

Verkopen via bol.com

Profiteer mee van de enorme hoeveelheidbezoekers op bol.com en geef je omzet een boost. Bol.com is één van de grootste webwinkels van Nederland & België. Met een enorm aantal categorieën plaats je jouw producten eenvoudig in het zicht van de doelgroep.

Hoe werkt verkopen op bol.com?

Na het creëren van een verkoopaccount stuur je je productaanbod naar bol.com. Het aanbod moet aangeleverd worden via een productfeed. De kwaliteit van deze feed is belangrijk, omdat het productaanbod goed beschreven moet worden en moet voldoen aan alle voorwaarden. WeBoost Online helpt je graag bij de opbouw van deze feed.
Nadat je assortiment is goedgekeurd worden je producten zichtbaar op bol.com. Het is belangrijk om aan alle voorwaarden te voldoen. Bol.com geeft de verkopers een namelijk een prestatiescore, die wordt beïnvloed door de prijs, levertijd en de snelheid van de klantenservice. Hoe hoger de prestatiescore, hoe hoger je komt in de zoekresultaten

Adverteren op bol.com

Het is niet vanzelfsprekend dat je producten direct bovenaan komen. Zeker bij de start kan het lonen om te adverteren, om zodoende bovenaan te komen en je verkopen en je prestatiescore te stimuleren. WeBoost Online heeft ervaring met adverteren op bol.com, we helpen je graag met het opzetten en optimaliseren van de campagnes om zodoende jouw omzet te boosten.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het verkopen op bol.com hangen samen met de verkoop van je producten. Bol.com werkt met een commissie, deze commissie ligt vaak tussen de 10-20% van de verkoopwaarde. Je betaalt niets als je niets verkoopt.

Neem vrijblijvend contact op

Waarom verkopen op bol.com?

Bereik 10 miljoen klanten in Nederland & België
Een extra online winkel zonder opstartkosten
Geen marketing & logistiek, een omzetboost waar je weinig voor hoeft te doen
Je betaalt alleen voor dat wat verkocht wordt

Verkopen via Amazon

Amazon is de grootste webwinkel van de wereld. Sinds kort is dit enorme platform ook beschikbaar in Nederland. Het zal naar alle waarschijnlijkheid niet lang duren voordat Amazon de Nederlandse markt veroverd. WeBoost Online heeft ervaring met verkopen via Amazon en helpt je graag aan een omzetboost op dit platform!

Hoe werkt verkopen op Amazon?

Verkopen op Amazon werkt nagenoeg hetzelfde als verkopen op bol.com. Je levert een productfeed aan, je assortiment gaat online en je kan starten met verkopen. Vanwege de enorme concurrentie op Amazon is het nóg belangrijker om je assortiment goed aan te bieden. De inrichting van de productfeed moet goed zijn en je productbeschrijvingen moeten voldoen aan bepaalde voorwaarden. Door je content te optimaliseren, maak je meer kans om hoger in de productlijsten vertoond te worden.

Adverteren op Amazon

Vanwege de hoge concurrentie op Amazon adviseren we om bij de opstartfase te beginnen met adverteren. Dit kan via Sponsored Products, je betaalt kosten per klik. Hierdoor bouw je als verkoper waarde op en kom je, mits je je houdt aan de afspraken, sneller hoger in de productlijsten van Amazon.

Wat zijn de kosten?
Net als bij verkopen op bol.com betaal je een commissie, de commissie verschilt per productcategorie maar ligt tussen de 10-25% van de verkoopwaarde.

Neem vrijblijvend contact op

Waarom verkopen op Amazon

Bereik miljoenen koopgerichte bezoekers
Een extra online winkel zonder opstartkosten
Boost je producten met Sponsored Products
Je betaalt alleen voor dat wat verkocht wordt

Neem vrijblijvend contact op